Jdi na obsah Jdi na menu
 


OBCHODNÍ PODMÍNKY

 

OBCHODNÍ PODMÍNKY

Obchodní podmínky

Platnost od 1. 2. 2018

 

Provozovatel:

 Pizzerii Pomodoro provozuje Stanislav Gociek, Myslivecká 589, Vrbno pod Pradědem, 793 26, IČO 66165385

Otevírací doba:

Otevírací doba pizzerie je každý den od 11-22 hod. Objednávky pizzy přijímáme od 12-22 hod. V případě přetížené kapacity kuchyně do 21.30hod. Provozovatel si vyhrazuje měnit otevírací dobu. 

Předmět objednávky:

Předmětem objednávky jsou zpravidla pokrmy, které Provozovatel vyrábí v souladu s platnými hygienickými a právními předpisy ve své provozovně a tyto nabízí svým zákazníkům v provozovně, na osobní odběr nebo rozvozem, který zajištuje taxi služba Black and White.

Pokrmy jsou vyráběny čerstvé a jsou určeny k okamžité spotřebě.

Informace o obsažených alergenech poskytne obsluha na vyžádání u obsluhy.

Prodávající nenese zodpovědnost za provedený výběr druhu objednaného zboží a jeho množství, plná odpovědnost je pochopitelně na zákazníkovi.

 

Na přání zákazníka odebrat jednu, či více ingrediencí z objednávky, má objednávající nárok na slevu, dle platných cen na jídelním lístku /viz sekce přídavky/ . Při výměně jedné, či více ingrediencí, je dopočítána k stávající ceně cena za dražší ingredienci, pokud je však vyšší, než ta stávající.  Pokud si zákazník objedná pizzu tzv “půlenou“ /dva druhy pizzy v 1ks/, celková cena se počítá vždy z té dražší ceny objednané pizzy.


 

Platební podmínky:

Platba je možná pouze hotově. Veškeré platby probíhají v české měně, pokud není předem domluveno jinak. Všechny ceny produktů uvedené na  našich jídelních lístcích, internetových stránkách a tiskovinách jsou uváděné včetně DPH.

 

Je v zájmu zákazníka si přepočítat vrácenou hotovost  při placení. Na pozdější reklamace nebude brán zřetel.

 

Alkoholické nápoje a cigarety neprodáváme osobám mladším 18 let.

 

Cena za objednávku je určena produkty a k nim příslušnými obalovými materiály; obalové materiály jsou nedílnou součástí objednávky a jsou vždy automaticky přiřazeny k objednaným produktům.  Cena obalů a dopravné se účtuje za doplatek dle platného ceníku.

 

Dodací podmínky:

Veškeré přijaté objednávky jsou jak pro podávajícího, tak pro kupujícího závazné. Prodávající má právo odmítnout objednávku, pokud kupující opakovaně neplní svůj závazek odebrat zboží a zaplatit kupní cenu. Prodávající si vyhrazuje právo, že některý doplňkový sortiment může být dočasně vyprodán. V těchto případech bude kupujícímu nabídnuta jiná alternativa. Kupující je povinen odebrat objednaní zboží a zaplatit za něj celkovou cenu.

Dále má Provozovatel právo odmítnout vyřízení objednávky zejména v těchto případech: Kupující uvedl zjevně chybné nebo podvodné údaje, má špatnou platební morálku, objedná takové množství výrobků a produktů, které odporuje obvyklému množství objednávek. Dále nepřijímáme telefonické objednávky ze skrytých čísel a telefonních automatů.

 

 

Reklamace:

V naší firmě si zakládáme nejen na surovinách a kvalitě jídla, ale také na co nejkvalitnějších surovinách a přístupu k zákazníkovi. Jsme si bohužel vědomi, že přes všechnu naši snahu může lidský faktor bohužel selhat. Ať už číšník či pizzař, který zapomene dát na pizzu ingredienci, nebo řidič, který při výdeji omylem prohodí objednávky. Máme zájem na udržování dobrých obchodních vztahů se zákazníkem, proto posoudíme oprávněnost reklamace s dobrými mravy. Pokud zákazník zjistí při kontrole zboží, že mu na jeho objednávce chybí přídavek, který si přiobjednal by měl neprodleně kontaktovat číšníka.  Reklamace zboží se vztahuje pouze a jen na zboží v ten den zakoupené. Každou reklamaci řešíme individuálně. Na požadované reklamace z předchozích dnů nebude zákazníkovi vyhověno. Pokud není zákazník jakkoli spokojen s objednávkou ať už z důvodu kvality, teploty, obsahem objednávky, nebo z jiného důvodu, musí neprodleně  informovat číšníka či v případě rozvozu volat na tel 604 532 429. Pokud bude zákazník reklamovat zboží, jehož větší polovinu zkonzumoval, nebude brán na reklamaci zřetel.  V případě, že bude reklamace oprávněná, bude nabídnuta zákazníkovi výměna zboží nebo vrácení peněz.  Nová objednávka bude zákazníkovi dodána v co nejkratším možném čase.

Vaše reklamace vyřizujeme pouze osobně či  na telefonní lince 604 532 429 v průběhu otevírací doby. Pokud zákazník oznámí reklamaci telefonicky a žádá vrácení peněz či výměnu zboží  je povinen uplatnit reklamaci osobně na adrese naší provozovny Myslivecká 192, Vrbno pod Pradědem. Sdělujeme zákazníkovi, že reklamaci nevyřizujeme na adrese dovozu pizzy, ale pouze na naší pobočce, z důvodu objektivního posouzení reklamace.

 Doporučujeme zákazníkovi, aby si při převzetí objednávky překontroloval objednávku, jestli odpovídá tomu, co si skutečně objednal.

 

 

 

Dodací lhůty:

Našim cílem je zajišťovat  rychlou přípravu pizzy a brzký dovoz Vaší objednávky v rozmezí od 30 do 90 minut od objednání. Náš personál Vám sdělí aktuální čas dodání při příjmu objednávky. Bohužel, ne vždy jde všechno tak, jak bychom si přáli. Proto některé faktory, jako například počasí, či vytíženost taxi služby v této snaze mohou bránit. Za zpoždění zaviněné třetí osobou (nehoda, výpadek elektrické energie, odstávka vody apod.), nemůžeme nést odpovědnost, a proto toto není důvodem oprávněné reklamace. V případě komplikací budete telefonicky vyrozuměni. Vyhrazujeme si právo odmítnout rozvoz v případě, že by mohla vlivem přetížené kapacity pizzerie, nebo jiných okolností utrpět kvalita námi dodávaných produktů.

 

 

Rozvoz pizzy:

 Rozvoz pizzy zajištuje taxi služba  BLACK and WHITE dle objednávky do všech částí města Vrbno pod Pradědem a blízkého okolí za poplatek dle tarifu taxi služby.

Prodávající se zavazuje objednané zboží doručit na adresu uvedenou při objednávce a to v co nejkratším možném termínu /viz dodací lhůty/. Black and White taxi  je pouze rozvozová firma, nikoli donášková služba.

Veškerý sortiment je převážen v hygienicky nezávadných termoboxech. Nápoje  se rozváží pouze s pizzou.

 

Akce, speciální nabídky a slevy:

Všechny akce, speciální nabídky a slevy musí být uplatněny při objednávce. Nelze požadovat zpětně. Každá akce, speciální nabídka, nebo sleva má specifické podmínky pro uplatnění, které jsou součástí nabídky a nelze je vzájemně kombinovat. Vyhrazujeme si právo kdykoliv odvolat, ukončit, nebo zrušit jakoukoliv naší akci, speciální nabídku, nebo slevu. Provozovatel si vyhrazuje aktuální nabídku cen a akcí  měnit dle vlastního uvážení.

 

Ochrana osobních údajů:

Údaje o zákaznících zásadně nesdělujeme třetím osobám, kromě těch, které se přímo podílejí na vyřízení objednávky zákazníka (řidiči apod.) a to pouze v nutném rozsahu. V zájmu zkvalitňování našich služeb, může být Váš hovor zaznamenáván.

 

Pozor!

Změna cen vyhrazena, změna cen dovozu vyhrazena, chyby tisku vyhrazeny. Prosím při objednání si vždy ověřte aktuální cenu s obsluhou! Na pozdější reklamace nebude brán zřetel. Děkujeme za pochopení.